Tvrtka JadroMel iz Križevaca proizvodi vrhunske dodatke prehrani iz linije proizvoda Jadrankina otopina i Jadrankina formula.

Naš top proizvod kojeg je prepoznala cijela regija ali i Europu je Biljni koncentrat bogat jodom, kojeg je osmislila Jadranka Vrhovec. Radi se o proizvodu koji je jedinstven na hrvatskom i Europskom tržištu, na bazi joda i kalijevog jodida, kojeg je Jadranka razvila i testirala na sebi, nakon problema sa štitnjačom.

Pri spomenu joda, mnogi će prvo pomisliti na dezinfekciju ozljeda na koži, ili ga povezati s liječenjem štitnjače, no jod je kroz povijest je često korišten kao univerzalno sredstvo za poboljšanje i liječenje brojnih zdravstvenih teškoća. Jod je, naime, esencijalni mineral u ljudskom organizmu odgovoran za sintezu hormona štitnjače, koja koristi jod za proizvodnju hormona koji su ključni za metabolizam i sintezu proteina te rast. Jod je od iznimne važnosti za žensko reproduktivno zdravlje te također i rast i razvoj djece. Dugi je niz pozitivnih namjena joda, za kojeg će mnogi reći da je doista univerzalno primjenjiv u pomoći pri prevenciji brojnih zdravstvenih teškoća. Stoga ne čudi da je Biljni koncentrat bogat jodom iz linije proizvoda Jadrankina otopina, u nešto više od  godinu  dana koliko se nalazi na tržištu, pokrenuo pravu lavinu interesa za njezino korištenje, a Jadranki u potpunosti promijenio život.

Za više informacija, obratite nam se s povjerenjem na: info@jadrankinaotopina.com

JadroMel d.o.o.. Ljudevita Gaja 12, 48260 Križevci, Republika Hrvatska, OIB: 55140729945.